• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det här är ingen modeblogg

  Jag är generellt inte intresserad av kläder. Inte det allra minsta. Men ibland krävs det uppdatering i garderoben oavsett om man vill eller inte. Fördelen med att vara vuxen må iaf vara att man inte växer så mycket mer. Iaf inte på längden... Så man kanske slipper köpa så mycket kläder framöver. Dessutom så slits de knappast ut heller because: "måste du alltid gå i ridkläder?" "Eh, JA?" Vad annars..? Problemet känns löst redan innan det uppkom. Men även om jag inte är intressead av kläder/mode, så sticker det ibland till i ögonen ändå. Okej, ärligt talat så "ser" jag inte ens vad någon har på sig. Hade inte märkt om någon gick i samma kläder en månad i sträck liksom. Men som sagt, ibland hajar jag till av någon anledning.
   
  Till exempel så hade jag problem med vad som fanns i affärerna för några år sedan. Allt, allt, ALLT var inspirerat av och hade som mål att förvandla alla som bar plagget till fjortisar. Oavsett ålder. Mycket hud skulle visas och så det klassiska skärpet under tuttarna, och tights, en jävla massa tights t ex. Allt var också producerat efter att passa magra stackare - vilket inte per automatik innebär att det är fel. Det är garanterat lika irriterande att hitta kläder som passar oavsett kroppsform för det är inte många som uppfyller "kraven" på längd, platt mage OCH "rätt" former. Vi snackar såklart brös och röv, för vem vill inte se ut som en vandrande sexleksak? (ÖH...) Okej, det spårade ur.
   
  Numera så kan man inte gå in en affär (eller ens glo utanför) utan att upptäcka att de bytt spår totalt. Nu är det 100% TANT som gäller. Vafan? Storblommigt, fluffigt och... jättefult. Haha, alltså vad är det här för skit?! Varför kan det inte finnas en fjortisavdelning, en tantavdelning och så en vanlig jävla könlös avdelning i mitten med svarta tjocktröjor och bekväma jeans? DÄR är mitt problem. Jag hatar antingen eller, jag hatar när någon annan bestämmer över andra generellt och mig specifikt. Tål det inte. Jajaja, klart man kan beställa kläder på nätet och köpa vad fan man vill. Eller handla "Fuck you, I drive a VOLVO"-tröjor på första bästa marknad. But still. Varför finns ingen valmöjlighet längre? Som tioåring kan du i alla fall välja mellan knallrosa gulligt fluff i form av hjärtan och stjärnor, och svart/blått badass-grävmaskiner och vapen. Är inte det bra? ":))))". (OBS IRONI)
   
  Jag gillar verkligen bilden nedan. Det syns inte särskilt väl hur jag är född; med vilka genitala delar så att säga, om jag är född med långt eller kort urinrör. Mer könlöshet till folket!
   
  Arbetskläder <3 Både snygga och praktiska.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.