• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • CHALLENGE: hoppa Aleccis med vanligt bett - film!

  Ooookej, det här var inte vackert. Det enda jag vill är att vara snäll, bussig, schysst och vänlig mot min häst. Och så rider jag med dessa nävar?! Herregud. Vilken aha-upplevelse jag fick när jag redigerade filmen. Jag måste ta tag i problemet "HÄNDER" typ; nu. Glappande tyglar, vevande händer (som dessutom följer med upp och ner i lättridningen..!), och allt annat än stadig, mjuk och trevlig kontakt. Jao, det är det största jag tar med mig från denna film. Ni andra kan ju ta och kika på dagens utmaning!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.