• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis på tur med GoPro'n

  Självklart var jag tvungen att ta med GoPron igår, därför fick A gå en kravlös tur. Vi tog rundan som i min värld heter "stora Kettilsås" för det finns en kortare variant också, som jag förvisso aldrig rider. Här är allt utom fram- och avskrittning och skritten nedför himlabacken, dvs kvar blev en typ 40 minuter lång film. Det är mest galopp, men är  såklart inte så kul att glo på hela den, haha. Därför drar jag här "highlightsen" eller vad man ska säga.
   
  02:00-05:40 - det här är alltså varför jag är så imponerad över att hon är en stjärna i terrängmomentet i fälttävlan, för såhär töntigt tittig kan hon vara, haha!
  19:10 - är bäcken. Inget speciellt på så vis, men det är det enda vatten vi har i närheten och mer än så kan jag inte träna på "vattenhinder". Tråkigt, men bättre än inget.
  28:05-29:05 - tre små träd det gick att hoppa över.
  35:30 - den där jääävla backen där A alltid är skitjobbig och ska sticka. VARJE gång. (Den ingår i byn och är på väg hem, så vi rider där ofta.) Just den här gången var mild.
   
  Förresten så är vägen från 29:25 en fet besvikelse, haha. Där fanns det jättemånga träd att hoppa, men tyvärr så skulle markägaren röja snabbt efter de fallit. Tråkigt för oss. Rätt bra underlag (bättre än det ojämna som var på stigen i skogen där vi hoppade nu).
   
  Jag tar av och på hjälmen med kameran några gånger och det är för att se så det filmar som det ska, kolla hur mycket batteri det gått åt men även se så den startat/stängt av som jag önskat pga rider med headset så hör inte pipen när den startar, börjar/slutar filma, och stänger av.
   


  Kommentarer
  Lina

  Vilka drömridvägar du har! !
  Har du testat att ha en GPS på någon gång och fått reda på hur fort hon springer?

  Svar: Ja, det finns mycket vägar här omkring :D Nej, jag har inte testat men jag har varit bra sugen. Hon kan springa rätt fort så det hade varit kul att mäta upp :P Förut har jag tänkt hålla i mobilen och kolla på någon app, men ärligt talat känns som att det kan gå åt helvete om jag skulle hålla tyglarna med en hand och låta henne löpa. :P Det finns en GPS inbyggd i GoPro'n, men vet inte hur (eller ens OM det går) man i så fall kan sammankoppla det med en karta(?) och själva hastigheten. Det tåls helt klart att fundera på :)
  vinna.blogg.se

  2016-12-28 @ 22:03:01 | URL: http://olinao.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.