• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tisdagsplaner

  Jag har fått in typ allt man kan önska i denna tisdag! Allt från att göra av med pengar (...) till kompishäng och hoppträning! Först ska jag fylla både bilen och stallet med foder; bensin till den ena och kraftfoder/havre till de andra. (Svårt att gissa vem som ska ha vad.) Därefter puttrar jag upp till Jönköping för efterlängtat kompishäng!
   
  Bara det känns ju helt jävla asbra, men sedan fyller jag upp dagen med hoppträning med båda hästarna. Det har jag verkligen sett fram emot. Men innan dess ska jag på något vis få in Sacke också. Han ska också hinna ridas nämligen. Så det är fullt ös från nu till rätt sen kväll. Därefter väntar två arbetsdagar innan helgen står för dörren.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.