• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tisdagsplaner och tankar

  Min tisdag ser ut såhär; Aleccis ska få känna på terränghinder och Latoya ska gå i skogen. Det låter ju enkelt och smidigt, men det kommer bli en rejäl tur med Aleccis. Så rent tidsmässigt lär det säkert dra iväg. Det gör förvisso inget, för hästarna är det enda som är planerat idag. Hon är faktiskt inte ens broddad ännu, utan det får jag börja med att göra nu innan vi åker.
   
  Imorgon väntar jobb igen, och detsamma gäller på torsdag, sedan är det Eksjö i dagarna tre. Jag är taggad, och hoppas det håller i sig. Sedan får vi se vad Aleccis säger. Hon är ju inget jättefan av Eksjö även om jag tycker det är bra där.
   
  Lenhovda


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.