• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tidig tisdagsmorgon

  Igår hann jag av ren envishet rida både Latoya och Aleccis trots att jag egentligen skulle sova tidigt. Latoya var lite spänd pga blåsten men tog sig fram snällt i skogen men vi tog tid på oss i byn. Att hon inte vänjer sig snart! Sedan tillbaka i skogen igen så var det fullt ös medvetslös i galoppen. Först därefter kändes hon mer avslappnad igen när vi traskade fram på stigen. Aleccis skrittades uppsuttet men kravlöst på långa tyglar i 40 minuter. Hon är bäst på alla sätt och vis. Full gas i skritten ba, men hon håller sig minsann till skritt.
   
  Idag väntar jobb och därefter hoppar jag Sacke och sedan rider jag Aleccis. Det kan vara så att det är för blött i marken för att jag ska kunna rida dressyr på ängen denna vecka (vilket blir lite jobbigt då det ju är tävling till helgen), så i så fall får det bli lite som det blir.
   
  Nu börjar snart de ordinarie radioprogrammen/-ledarna komma tillbaka efter semester och det ser jag fram emot. Jag har ju mina favoriter, hehe. Det blir podcast på jobbet! Förresten så beställde jag en sådan där svindyr viasat-månad (eller jao, det ska bli en månad eftersom jag tänker säga upp det efter OS) men så missar jag all ridsport. Så det blir till att kolla i efterhand.
   
  Onsdag blir också tidigt (men inte 03-tidigt) och så rider jag båda hästarna innan jag far iväg. Ska ner till en av mina närmsta vänner och har verkligen längtat tills vi har kunnat ses nästa gång - alltså nu snart! Det ska bli så kul! Jag stannar tills fredag och kunde tack och lov lösa hovslagartiden som jag har fått på torsdag (och råkat missa när jag bokade kompis-tid).
   
  Pärl <3


  Kommentarer
  Julia Forsbacka

  åh vad söt hon är!

  2016-08-09 @ 07:46:21 | URL: http://forcebacka.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.