• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tävling till helgen

  Sent på lördagskvällen fick jag veta att Forserums tävlingar som skulle varit i söndags tyvärr blev inställda efter de sjuka regnmängderna som kommit under kvällen. Så himla tråkigt. Jag var anmäld med Sacke och skulle göra hans lokala debut. Nu blev det tyvärr aldrig av.
   
  Därför efteranmälde vi och skjöt fram allt ihop till denna helgen i stället. Så nu på lördag ska vi prova vingarna ute i Aneby. Jag ser fram emot det! Han tycker om att hoppa och jag börjar hitta lite knappar - även om det såklart är mycket som inte sitter också. Han fungerar bättre och bättre även på tittiga hinder så det ska bli spännande. Hoppas han inte tar ut för mycket energi på omgivningen och de andra hästarna bara. Han är ju fortfarande orutinerad i sammahangen så det är klart att han inte riktigt vet hur det fungerar än. Men så ser det i alla fall ut nu till helgen. Jag kombinerar tävlingen med nattjobb och det ska gå bra, för det brukar det göra.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.