• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • "Restultat" från idag...

  Jag blev rejält tilltryckt mentalt före start idag, och kunde inte hantera det. Jag har pratat med både kompisar och min far i efterhand (plus domaren som inte haft några invändningar i frågan! <- viktig poäng) och tänker inte skriva ett ord, för jag är så urladdad nu att jag inte orkar. Kanske kommer jag älta det en annan gång. Men nej, det är inget allvarligt; det handlade inte om ridningen utan ett omedvetet val jag gjort = något jag inte tänkt på och därför blev träffad och det satte igång hjärnkontoret. Oavsett vad så fick jag beröm för att jag är snäll mot min häst, och det väger tyngre, men det spelar ingen roll för det fick jag höra efteråt.
   
  Här är rundan i alla fall. Uteslutna blev vi vilket var väldigt, väldigt väntat eftersom jag blev påverkad och det gick inte bara ut över psyket utan även över ridningen, såklart.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.