• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Livet kom emellan

  Nej, inte en sekund har jag ägnat datorn (lite mot min vilja faktiskt). Och inte hinner jag egentligen det nu heller. Men! Jag tänkte bara kika in för att meddela att material i alla fall finns, och jag tänker dela med mig tisdagens händelse i kväll. Film från terränghindren kommer då! Nu ska jag lura upp min icke rutinerade kompis på min icke rutinerade häst, hehe. Skoja, hon fick välja och hon ville inte ha "den som börjar på a och slutar på leccis", såatteh, då blir det unghästen då, haha. Kommer gå bra. Hoppas jag. (;
   
  Bjuder på ett språng så länge. Adios!
   
   
   

  🐴❤ Vi åkte till Boxholm och tränade på terränghinder igår. Bäst är hon! 💫 #boxholm #boxholmssäteri #terräng #fälttävlan #eventing #love

  Ett filmklipp publicerat av @jagheterjessica Aug 2, 2016 kl. 8:34 PDT  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.