• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Klimaraton

  Efter en lååång arbetsdag innehållandes lite jour osv så avslutade jag i hästhagen med den mest kärleksfulla, hemtrevliga luft man kan tänka sig (iaf som 100% hästnörd) och ett klimaraton som aldrig verkade ta slut, hehe. Alla tre (ja, till och med Aleccis(!!!)) "bråkade" om mina händer med naglar och tillhörande uppmärksamhet ändå. Då är det lite orättvist att jag bara har två händer till mina tre insektsbitna fluffiga kamrater. Sedan matade jag ihjäl dem med godis för att jag älskar dem (logiken
  Simma lugnt!  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.