• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • You can't tell me what to do

   
  Drömmer mig bort lite... Älskade Pärla, så mycket hon lärt mig - men jag har samtidigt inte alls lärt mig mycket. Jag kan kallblodshemligheten, men jag kunde däremot ingenting om yttertygel, balans eller avstånd; det skötte ju hon själv! På gott och ont. Mest ont såhär i efterhand, men då var det bara att sparka på och åka med.
   
  Britney Spears-låten i videon var inte helt slumpmässigt vald direkt. Tycker den passade bra; fuck folk. (Inte ordagrant.) PS; "People will Always talk, let's give them something to talk about"


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.