• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vad hände där?

  Jag är ju en ganska självständig jävel som gärna är ensam och gör saker och ting på mitt sätt. Men... jag gillar även mina vänner, mycket, och vill gärna umgås med dem. (Faktiskt! Det verkar inte så ibland, höhö.) Men det blir inte av så ofta då de inte bor i vetis längre (alternativt aldrig har gjort, haha). Men sedan allt gött häng i Eksjö så har jag fått sånt jävla sug att umgås med (mina favorit-)människor! Obs, inte istället för hästarna <- viktig input ;)
   
  Egentligen är jag inte så mycket för folk. Fast det är folk som är den där grå massan som bara är i vägen/låter/inte har koll på sina grejer/ungar/djur/inte kan köra bil (<- ÄR I VÄGEN) osv. Jag hatar fan folk alltså, haha. Men nu vet jag som sagt inte riktigt vad som hänt, för jag har brutal abstinens och vill krama om alla jag känner nu, nu, NU! Försöker boka och smygboka och planera för att få in så mycket kompistid jag kan.
   
  Ponnybild! Mellonie, en vårdag i Braås.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.