• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tips; STALLPLATS

  Jag hjälper en vän genom att göra ett försök och annonsera angående ledig stallplats.
   
  Det är en mindre gård (hästar, kaniner, hönor, katter och hund, dvs inte mjölk- eller köttgård, om det nu skulle ha betydelse) ca en mil utanför Korsberga. Det är ett fräscht stall (med öppningsbara fönster) i lugn miljö, med både varm(!)- och kallvatten, värmeskåp(! Erkänner att jag är lite avundsjuk på det, haha), belyst ridbana (strl lite mindre) med trästaket, hindermaterial och mycket skog att rida i, ca en mil till närmsta ridhus. Det finns allt man kan önska om man så rider för att träna eller bara vill ut i skogen och bort från den prestige som ofta flödar i större inackorderingsstall.
   
  Jag kanske råkar vara partisk, men jag rekommenderar detta stall - framför allt då även familjen är guld! Läs mer om utbud och vad som ingår här.
   
  Pärl i detta stall.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.