• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Teorin plus Eksjö-status

  Jag är helt och hållet på teorin om självförtroendet just nu. Det låter rimligt. Vi har bättre självförtroende på Sävsjös utebana än vad vi har på VRFs utebana, då vi har gjort många bra rundor där (i SäRK alltså) och ytterst lite dåliga, faktiskt. Medan vi i VRF tränat, utmanat oss, gjort bra ifrån oss men också misslyckats. Det ingår ju, när man tränar. Framför allt innan vi började träna för Lasse, då var det lätt att man ville mycket och inte alltid förstod hela "vägen". Det har jag fortfarande svårt för ibland; eller alltså jag förstår, men ibland vill jag för mycket ändå.
   
  Nackdelen på så vis är att vi inte har en enda bra runda i bagaget i Eksjö - där vi ska tävla till helgen. Men samtidigt är det nära, och jag hoppas verkligen att vi kommer med så vi får chans till många språng. Därefter vet jag helt hundra om det har blivit bättre, eller sämre. Och det är vad jag letar efter just nu, utöver att ha kul på tävlingen då, såklart! Jag älskar ju tävlingsmomentet med den utmaning det blir, men nu har vi större utmaning än vanligt. Det är på gott och ont. Men är ju inte "sådan", utan delar med mig av vad, hur och varför (jag tror) det kommer gå som det går.
   
  Just nu är jag jävligt orolig att vi inte ens kommer med! Det är bara några dagar kvar, startlistorna är ute och well, vi är ju inte med. (Jo, på söndagen är vi med.) Det är ett sådant jävla stressmoment det här, hahaha. Just nu har vi reservplats: 2-4-1-1 men å andra sidan är det ju som sagt bara några få jävla dagar kvar. Jag vet inte riktigt om jag ska ragga tag i någon som kan följa med, eller inte, då jag inte vet om vi kommer med. Det går trögt på reservlistan...
   

  En av få "motgångar" i Sävsjö.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.