• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • TBT Lillis plockar huvor

  HAHA, alltså jag kom över ett gammalt inlägg när jag sprang på denna bild:
   
   
  Genast kunde jag inte låta bli att skratta igenkännande men även känna saknad av min lilla svarta ponny. Det är bara när det är varmt och mycket insekter som hästarna använder lösdriften, och så var det även sommaren 2014, när jag köpte Lillis. Av någon konstig anledning (som är svart och vit) så fann jag, gång på gång, två flughuvor ligga i mitten i lösdriften, och i vanliga fall är de nämligen oftast på. Men nejdå, när Lillhäst blev uttråkad tog han av Pärlas och Aleccis flughuva. Snällt ;)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.