• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tävlingstankar

  Jag har slopat alla förväntningar (så heter det i alla fall. I verkligenheten lär jag bli sjukt besiken...) inför dagens tävling. Jag kommer inte kunna rida ihop henne, jag kommer inte orka hålla om henne en hel bana - och än mindre två! Jag kommer säkert inte ens orka rida fram henne egentligen... Så vi kommer inte göra några tiptop-resultat idag. Det är helt omöjligt, och så jävla surt.
   
  Det är finalen av cupen och eftersom jag rev bort oss så klumpigt i andra omgången så måste vi leverera för att ta pallplats. Egentligen är jag för sjuk för att åka, men som den tävlingsjävel jag är så tänker jag fan inte ge bort något!
   
  Planen idag är att verkligen försöka, men jag måste respektera min (urkassa) dagsform. :(
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.