• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tårtfrukost

  En god vän till mig tog sitt körkort idag (WOHOO!!) så jag fick äta tårta till frukost. Sedan dess har jag haft magknip från helvetet, men inget hjälper?! Vad fan gör man mot så ihållande knip? Aja, skönt att dagens jobbpass innehåller mer körning och mindre ut och springande idag då. (Lite tur måste man allt ha!)
   
  Men efter nattens pass så ställde jag klockan tidigt och åkte ut och tog av hästarna sina täcken. Så skönt för dem att få verkligen hela dagens varma, goa soltrålar på kroppen. Underbart. Sedan kunde jag åkte in och sova vidare några timmar. Nu skulle egentligen täckena ha behövt åka på igen pga att jag snart börjar jobba igen, men Ida kunde ta på dem senare så jag är såå tacksam för det. Ju fler timmar nakna desto bättre!
   
  På grund av fikat och att jag därefter behövde steka till lite pannkakor att ha med till jobbet så fanns det ingen tid över till att rida. Klockan har varit mycket hela tiden, men så blir det ibland när arbetspassen skjuts framåt pga att mjölken ska åka längre. Samtidigt som jag inte har något emot det, utan då blir det lite variation på passen. Alltså jag trivs verkligen så himla bra med mitt jobb! I natt tänkte jag verkligen på det när jag körde där på grusvägarna. Det är så mysigt! Jag är ju inte mörkrädd eller så heller, så jag har absolut inga problem med mörka gårdar ute i skogen mitt i natten. Det är 100% bara mysigt och skönt att få jobba alldeles själv.
   
  Nu är det som sagt snart dags för andra passet av fem denna vecka, och jag är lite orolig för mina magsmärtor, men räknar med att de går över med tiden. (Eller? Vad har jag för alternativ alltså. Men jag känner inte igen det alls, och de är intensiva trots att det har gått några timmar nu. Jävla mage! Klart den ska tåla att äta tårta till frukost!)
   
  Kolla in min väldigt kärleksfulla unghäst! Haha, hon ställde sig och mös med Jennie bara rätt som det var igår. Mys!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.