• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sysslor och äventyr

  Jag är ju inte bäst i världen på att ta tag i hushållssysslor. Men idag är en sådan dag när jag faktiskt fått saker gjorda. Det är skönt efteråt, även om det är tråkigt under tiden. Disk, tvätt, mer tvätt, plocka undan efter tävlingar (alltså goodiebags har en tendens att bli ståendes i hallen...), hänga upp rosetter och så har jag lagt in Latoya på tdb, skickat in kopia på mail för att lösa licens och även lagt in vaccinationerna på alla mina hästar (inkl Pärla såklart, även om hon inte kommer tävlas lokalt mer - hon är inkluderad ändå) på tdb för att ha bättre överblick på dem. Borde även dammsuga och laga mat, men där går fan gränsen, haha.
   
  Nu väntar som sagt någon form av mat och därefter bär det av mot hästarna för att ikväll åka på hoppträning. Jag hoppas verkligen att det är uppehåll för det underlättar definitivt. Ärligt talat så ska även Latoya med, så jag lär ha fullt upp med att hålla i mig och inte vingla av, haha! Vill inte ha blöta, hala tyglar och läder tillsammans med vingel och ryck med huvudet. Ser faktiskt fram emot att ta med henne - det blir kul! Eller ja, kul går ju att definiera men det blir spännande. Och det är ett stort steg i rätt riktning; utvecklings-riktningen! Jag kommer få lasthjälp, men troligtvis inte film pga andra ärenden från lasthjälparen. Jag tar för givet att hon går rätt på, sedan ska jag parkera lasthjälparen med slickgodis (och vinylhandskar, slafs, slafs) där inne medan jag stänger. Hon bör även gå direkt på på hemvägen då jag bara ska hem och byta häst för att träna Aleccis i tredje gruppen. Hoppas min plan håller!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.