• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Storbyn

  Älskar uttrycket storbyn, så det har jag stulit rakt av bara. Kändes ändå rättvist, när "storbyn's ägaren" stulit min lastteknik, haha. Ge och ta, eller stjäla och stjäla tillbaka, höhö.
   
  Var i vilket fall som helst i storbyn idag; kompistid där vi checkade av ärende, efter ärende - och åt skitmycket. Jag kan visst inte leka med någon utan att äta jättemycket. Frågan är då om det är alla andra... eller om det är jag och mitt matmissbruk, haha. Fan, mat som är så bra. Och fika, såklart. Man får alltid ner fika, oavsett hur mätt man är.
   
  Avslutade min dagstur med hoppträning för en kompis/elev (känns skumt att skriva så, men om jag är tränare så är ju hon elev, logiskt sett, haha). Och jag blev så glad. Det märktes stor skillnad från sist och jag älskar verkligen ambitiösa människor som kämpar och sliter i vått och torrt. Så stolt <3 Det gick super!
   
  Pärlhästen.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.