• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Självdiagnostiserad ADHD

  Jag har ju liiite svårt att behärska mig, koncentrera mig och jag har (milda?) aggressionsproblem. Jag är en känslomänniska som inte blir glad; jag blir överlycklig. Jag blir inte ledsen; jag blir förtvivlad. Jag blir inte arg; jag blir förbannad, osv. Det är sådan jag är. Mycket känslor. Starka känslor. Så visstfan har tanken slagit mig att jag kan ha en släng av någon bokstavskombination.
   
  Men så ville jag åt en bild så jag googlade och hamnade på min gamla ADHD-blogg, haha. Man ska inte skämta om sådant allvarligt och blablabla, men ärligt. När jag bläddrade bland några inlägg så undrar jag... Dessutom har den bloggen åkt på 200.000 visningar - saywhaat?! Och sist jag skrev något var för hundra år sedan. Sjukt egentligen, det där med internet. Bra, dåligt och precis allt däremellan. Står jag, idag,  för varje ord jag skrivit där? Absolut inte. Men då var det min version av min verklighet, och tja, vad ska man säga om det..? Jag vet inte.
   
  Aja, den finns att googla fram för den som önskar. Men egentligen borde jag VERKLIGEN sätta mig och radera hela skiten. Den som känner mig vet dock att jag är en samlare, och jag kan inte göra mig av med saker. Jag vill spara på allt. Så den lär väl finnas kvar tills döden skiljer oss åt. (Men jag borde rensa den värsta skiten.)
   
  Det jag ville ha fram var just denna bild;
   
  Och under hade jag skrivit; "Some day, we'll be fucking awesome!" (Daterat 7 oktober 2012)
   
  Man skulle kunna säga att vi är där nu (med tillfällig dipp). Wow ändå.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.