• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Raka spår

  Gödsel på "mina" dressyrmöjligheter innebär att det inte blir någon (ren) dressyr på ett bra tag. Raka spår gör susen för en eventuellt halvdan hästkropp, så jag klagar inte. Raka spår gör däremot inte susen för lydnaden. Men vad är viktigt här i livet? Inte dressyr i alla fall, HAHA. Okej, skoja, men jag tror det passar perfekt i tiden med 100% raka spår ett tag framöver. Because allt skrivs inte i bloggen.
   
  Anyway, Aleccis rids idag, och jag tänker ta med mig Pärla på tur. Latoya går inte alls, utan tanken är att hon endast går på lördagen denna helgen för att sedan gå måndag och tisdag när jag är ledig. Aleccis går inte stenhårt, och Latoya går sin skogstur. Nästa vecka kanske vi provar någon annan runda.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.