• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Planerat in debuten

  Jag satt igår och klickade runt bland arrangemang, facebook och lite hemsidor. Kom således fram till att jag minsann bokar in vad som kommer bli Latoyas första pay & jump! Om 5 veckor, tänker jag mig att det blir rimligt. Vi har förvisso inte skitbråttom, men tror hon kommer tycka om att få komma ut och hitta på saker. Hon är ju så nyfiken och framåt av sig.
   
  Tills dess är tanken att försöka hoppa henne en gång i veckan, bara för att jaga rutin. Sedan åker vi hela vägen till Sävsjö den 26 maj, vilket tar ca en halvtimme haha, så det blir kalas. NTRK har p&j dagen innan, men Sävsjö är ju bara ett stenkast bort, så det lockar faktiskt mer när de ställs emot varandra.
   
  Nu får vi se om jag lyckas hålla planen att hoppa med henne varje vecka tills dess, och om det fortsatt känns som en bra idé. Lyckas jag inte få med mig medhjälpare, så får vi väl helt enkelt skutta över skogshindren, även om det är alternativ två i frågan. De är bättre än inget, men det är knappt ;)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.