• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Planer för dagen

  Vädret och radion har sagt att det ska snöa, rätt mycket. Eftersom det är ett tidsinställt inlägg så vet jag inte just nu vilka mängder vi pratar om. Självklart kommer det försvinna lika fort som det kommer, men dagens planer är lite beroende av väder och vind. Kommer det för mycket snö så skjuter vi det på framtiden... Längre fram på dagen, alltså.
   
  Tanken är att filma en skvätt då jag faktiskt fått önskemål på att göra fler - kul! Så nu har jag lite förväntningar på att slå ihop lite av varje för att få ihop en film igen. Det är ju av flera anledningar, men jag skulle vilja påstå att den viktigaste är för att ha under resans gång då det är så roligt att kunna kolla tillbaka och jämföra.
   
  Aleccis går ett pass efteråt. Jag hade gärna dressyrat, men kan inte tänka mig att något underlag skulle hålla nu efter så mycket både snö och regn i omgångar. Kanske rider ut henne i dressyrsadeln istället i ren desperation.
   
  Gillar bilden. Klickad i precis rätt tid. (Y)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.