• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Planer är kul

  Vila måndag och tisdag, rida onsdag och torsdag, skor på torsdag, rida i helgen. Sedan börja rulla i ett lite mer schema-aktigt upplägg där hon även ska börja åka regelbundet. That's the plan. Jag tänkte annars börja med det redan nu i veckan, men sen kom jag på att det är bättre att ta det lite lugnt tills hon har fått på bakskor. Därför blir det samma runda och samma sak även onsdag och torsdag, och så borde hon nog få nya skor på torsdag (shit, kom på nu att jag tagit det för givet! Hoppas hovis hinner. Har ju glömt meddela det önskemålet. Ajaj!) Jag ser verkligen fram emot första lilla hoppasset för att få känna hur hon tar sig an uppgiften. Hoppas någon kan följa med och fota/filma med. Det hade varit skoj att se hur det ser ut från marken. :D
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.