• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Öppet hus i Norrahammar-Taberg

  NTRK gör en så himla bra grej tycker jag! Nämligen ett "öppet hus" varje onsdag som innebär pay & jump/ride. Detta är rullande varje onsdag, och gällande hoppningen så är det bara att dyka upp (anmäla på plats). Så värdefullt!
   
  Jag har kollat över jobbandet framöver och sett att några datum är helt klart aktuella för min del. Jag syftar såklart på Latoya (i alla fall där vi pratar hoppning), och tänker ha med dessa datum i bakhuvudet för att försöka kunna åka på ett par. Perfekt för en unghäst! Vi har ungefär en timme enkel resa till Norrahammar, så det blir ju lite "riktigt" träning i att resa också.
   
  Tänkte bara tipsa, haha, även om det ser ut som ett riktigt reklaminlägg. Det är det inte, det är dels för att sprida infon men framför allt för att jag ska ha det sparat och lättåtkomligt. ;)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.