• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nya tankar om A

  Eftersom Aleccis har känts riktigt bra på marken så har jag börjat tappa tron på mina inbillningar. Istället har tankarna tagit en ny vändning; inne går hon som tåget - ute sviker självförtroendet. Det kanske är så "enkelt"... Inne har vi gått ifrån att vara vi vanliga i vinter, till att ha fått ett jättesjälvförtroende. Men ute, förra året, var vi inte riktigt så självsäkra som vi varit inne nu. Kommer då ute-känslan fram, och de känslor och det sviktande självförtroendet fram? Det är ett alternativ.
   
  I morgon ska jag och Aleccis hoppa pay & jump. Första anmälde vi oss till hemmaklubben, VRF, men pga få antal starter så ställdes den in. Istället skyndade jag att anmäla oss till Sävsjö istället som har pay& jump samma dag - flyt! Jag tänker mig att vi hoppar en 110, och så har jag även anmält oss till 120 men jag har inte bestämt mig för om vi kommer hoppa. Just nu lutar jag åt att vi hoppar typ halva rundan eller något liknande, men vi får se. Jag tar det som det kommer. Det hänger helt och hållet på hur Aleccis känns, och det kan jag inte veta nu. Det är däremot ett betydligt mer vinnande koncept (om det är en självförtroende-dipp som spökar) att bara hoppa 110:n.
   
  Jag kommer åka själv, så det blir ingen film.
   
  En Sävsjö-P&J för två somrar sedan. Vi har haft stor nytta av dessa P&Jer i vår utveckling!


  Kommentarer
  Lisa

  Låter rimligt det där om självförtroendet! Jag har ofta haft svårt just i övergången mellan inne-ute och ute-inne och det tar tid att anpassa när ytorna blir annorlunda. Det är väl en vanesak och blir säkert bättre när man kommer igång!

  Svar: Vad "skönt" med din kommentar, eller så. Det är ju ytterligare en bekräftelse på att jag inte är helt ute och cyklar med min teori :)
  vinna.blogg.se

  2016-04-16 @ 21:21:39 | URL: http://lisafager.com


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.