• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lokalt/pay & ride

  I lördags var ju min plan att dressyra med Aleccis. Helst hade jag velat starta lokalt i Sävsjö, men då jag missat att de ens hade lokal hästdressyr där så hamnade jag på reservplats och kom aldrig med. Tänkte som plan B dra till Bråtåkra (SBHS) och rida samma klasser på P&R istället.
   
  Men så blev jag sjuk och tappade allt var dressyrridning heter, plus orkade inte lära mig programmen för jag var så borta i skallen så de gick inte in. Detta tillsammans med en 6-timmars tävlingsresa på fredagen, vilket innebar att jag inte hade hjärta att stoppa in hästen i lådan igen (om ens för en 10-minutersresa) och tävla igen, eller ja "tävla" - men det krävs ju samma förberedelser och så.
   
  Så jag sket i det. Blandade känslor... Jag hade gärna passat på att starta, men inte med de förutsättningarna som vi fick. Hon har ju varit heeelt fantastisk att dressyra - tills jag blev sjuk. Därefter har det inte fungerat alls. När jag inte orkade rida ihop henne så tappade jag all känsla och tajming, så det blev skit och då har jag istället hållit oss på rakare spår inför fredagens hopptävling istället.
   
  Därav att det aldrig blev något bokstavsjagande. Men det kommer fler chanser, och då är jag inte sen att nappa!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.