• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lillis första dressyrtävling!

  Jag har ju glömt att berätta om Lillis första dressyrtävling! Han fick ju hoppa in som reserv i div III-laget då den ordinarie ponnyn inte kunde starta. Gissa vad lillhästen går och gör?! Han vinner första klassen, och kommer två individuellt i lagklassen! Hur stolt är jag inte över "min" (svårt att inte kalla honom för min) lilla ponny! Lite missar hade det varit, men det är inte så konstigt. Han är ju 5 år och är inte direkt jättebekant med dressyrstaket t ex. Det är ju lite Lillis grej att ta sig fram överallt och så, så han förstod inte riktigt att man ska svänga vid staketet utan hade tänkt att kliva över, haha, så söt. Men Kelly är så rutinerad att hon var med på noterna och kunde lotsa runt honom och leverera så bra, trots hans egen orutin. Åh, jag är så stolt över dem och så glad att han fått börja komma ut och "hävda sig" bland de stora, vuxna ponnyerna. Duktiga Lillisen!
   
  Storasyster vann med Lillis och lillasyster kom tvåa med Chakira. Vilka tjejer!
  Bilderna har jag stulit helt utan vidare.
   
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.