• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ligg ner

   
  Jag rycker ju inte manen, eftersom jag inte kan det. Därför görs det väldigt sällan, men rejält! Jag tar hjälp av en kompis ;) För en månad sedan blev Aleccis friserad, och hennes man är minst sagt lite klen, så den ska ju alltid hålla på att ställa sig upp när den blir kort! Den står inte superstadigt, men den ligger definitivt inte ner. Jag vill bara hålla ner den och skrika: LIGG NER! (Det verkar inte fungera så, höhö.) Stiligt va, med stubbman? (Äsch, en skönhet klär i allt, men nej tack till permanent svaj.)


  Kommentarer
  Emma

  Ryck bara "underlagret" och fläta ner manen sa ja te dig. Kan fixa när jag får inbjudan till påhälsning!

  Svar: Kom och visa'rå! Haha, jag vägrar ju rycka. Hästen kanske får ont, HAHA. (Men någon annan får gärna rycka. Hemsk människa här ja.) Du har en öppen inbjudan att komma när det passar schema och vardag! :D
  vinna.blogg.se

  2016-04-16 @ 12:39:23 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.