• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Latoya

  Säg hej till Latoya! Latoya är en estnisk sporthäst på ca 160 cm som bara är fyra år gammal. Hon verkar jättesnäll och lugn men i gott skick trots en lång resa. Mina hästar var väldigt snälla mot henne och de sprang nästan inget. Latoya pep till när de nosade, men annars hände absolut ingenting. Det var ett väldigt lugnt ihopsläpp med andra ord.
   
  Jag köpte Latoya av uppfödaren, och vi hade kontakt när hon påbörjade sin resa och vi har även haft kontakt nu ikväll när Latoya har kommit fram och fått träffa sina nya kompisar. Min plan är att låta henne bo in sig och inte direkt göra något speciellt med henne (mer än att lära känna henne) förrän till helgen. Först då funderar jag på att ta premiärturen på hennes rygg, om allt känns bra.
   
   
   
   
   
   

   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.