• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Latoya och godislådan

   
  Hon är en sådan gottegris! Följde gladeligen (även om just skärmdumpen jag tog inte säger samma sak, haha) med in i godislådan för att lastträna. Inte rädd eller något alls. Bara stencool... och lite hungrig ;) Hon gick i och ur typ tjugo gånger, och ganska snart så stod jag kvar där inne och halade bara ur grimskaftet så hon kunde backa, sen bad jag henne gå in igen och så höll vi på så. Tyvärr så fick jag henne inte till att stanna där inne (jag var själv), för hon var inte dummare än att hon fattade vad godiset kom ifrån och gick ut på eget initiativ när jag gick ut, haha. Aja, nästa gång ska jag be någon hjälpa mig och mata henne medan jag stänger om henne. Men så skönt att hon även i denna situation bara följer med helt utan vidare. Psyke som en liten skogsponny. (TRÅÅÅKIIG, hhahaha, inte än, men det lär väl komma, höhö)
   
  Efter lastträningen så red vi och hon var skitpigg idag! Föll in i galopp gång på gång när vi bara skulle trava. Sen galopperade hon fram i skogen på stigen med rötter och skit och "hoppade" (lyfte lite extra och sträckte ut sig lite extra) för att ta sig över ett lite stenigare parti där hon annars hade landat med sina fossingar. Go inställning. Men några hundra meter längre fram så höll vi på att ramla framstupa då hon snubblade rejält över rötterna. Ja, jag hade försökt bromsa regelbundet, men hon är inte så lyhörd på just den hjälpen, haha. Men efter snubblingen så fick jag minsann bryta av på riktigt men tydligare hjälp. Rundan gick finfint annars också. Hon sprang glatt på och vi måste ha slagit personligt rekord runt den skogsturen idag ;) Vroom, sa're!
   
  Ps, följ oss på instagram för bättre uppdatering när bloggen ligger lågt.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.