• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Latoya i godislådan!

  Jag längtar tills imorgon. Då ska nämligen Latoya åka i godislådan igen och träna på att bli vuxna. Jag kom på att jag faktiskt fick ett önskemål om en grej, så ska se om vi inte kan lösa det imorgon. Hade varit kul!
   
  Men först ska jag rida henne idag. De där grästyglana finns bara i strl ponny enligt hööks hemsida - alltså vafan? Men när man kikar på dem live (gör det på torsdag), så kanske det går att förlänga på något vis? (MVH desperat som fan, haha.) Tills dess har jag ett förslag som ska provas. Hm, men lär få suga på ryck-karamellen lite. Oavsett vad så måste man börja någonstans. Jag ska se vad som finns i gömmorna och se vad man kan snickra ihop. Huvudsaken är att skiten tar stopp, för jag kan tyvärr inte ta den smällen i mina axlar mer.
   
  Bäbis-fasoner!  Kommentarer
  Johanna

  Nu vet jag inte hur stark hon är när hon gör sådär, gissningsvis värre än man tror ;) Men i vilket fall så brukar det hjälpa om man tänker att man sträcker på sig, tar bak axlarna, ut med magen och hålla armarna väl intill sig (typ dressyrsits). Om du då sitter tungt i sadeln så kommer hon inte att ha kraften att dra dig ur sadeln. Så slipper du rycka i henne utan hon får skylla sig själv om hon drar och dina axlar överlever. Äsch det här blev jätteflummigt och det är dessutom lättare sagt än gjort att få dem att sluta med där unghästgrejerna...

  Svar: Bra tips! :D
  vinna.blogg.se

  2016-04-27 @ 21:48:00 | URL: http://teambockaberg.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.