• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Latoya fyra år

  Ni som följer mig på instagram vet att Latoya fyllde fyra år i lördags. Hon föddes alltså 23 april 2012. Det som är himla bra med detta jäkla skrivande, och dokumenterande hit och dit - det är att man kan bläddra bak och se vad man gjorde exakt när, var och hur. Jag tänkte att jag bläddrar tillbaka till den dag då Latoya föddes, för att se vad jag gjorde då.
   
   
  Tyvärr gjorde jag mig själv besviken. För det enda jag vet är att jag red Pärla och vi red i skogen, haha. Det var allt. Synd, då jag hade hoppats på ett detaljrikt inlägg från något spännande äventyr.
   
  Vad jag däremot vet är att jag just där och då, i april 2012, inte hade en aning om att jag skulle köpa storhäst några månader senare och sälja min allra första egna ponny Mellonie på min lillasyster födelsedag i augusti. Och vad jag definitivt inte hade kunnat föreställa mig, var att det föddes en häst i Estland, som jag senare skulle importera och planera att bygga framtiden med. Vad sjukt ändå!
   
  "Biggie" kallas hon tydligen av grann-sonen. Helt okej smeknamn ändå :D


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.