• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Latoya

  Latoya hade så bråttom idag att hon knappt hann vänta på att jag skulle komma ombord, haha. Sedan tog Ida lite bilder innan jag och Latoya red iväg på vår skogstur. Pigg och glad, precis som vanligt, men inga tendenser till dumheter trots starka vindar och dessutom regn i luften. Hon är allt ganska mogen ändå, och väldigt trevlig faktiskt (trots att det inte är så kul att stå still - men vem tycker det?). Så nöjd att jag köpt henne. Hittills har hon visat prov på stor tillit, gott mod och egen bjudning! Vad mer kan man önska? Imorgon har jag råkat boka in nytt äventyr med henne. Här händer det grejer, minsann. 
  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.