• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kärleken är evig när vi är tillsammans

  Red Aleccis på en äng idag. Fokus att forma runt och flytta för innerskänkeln, ställa igenom och känna på henne. Det var mest ett rida-igenom-pass inför förhoppningsvis tävling imorgon. Så gick tankarna i alla fall. Och var femte minut uppdatera TDB för att se om vi kommit med, eller ja, vid fram- och avskrittning i alla fall och utöver det var femte minut. Jävlar så trögt det gick - och då var vi ändå på första reservplats!
   
  Hon var fin! Jag är nöjd med henne. Trevlig häst, och trevlig ridning. Lätt buren hand ger mer följsam hand och det ger trevligare häst på flera plan. Hennes ena sida är mjukare än den andra, men det är ju inget konstigt det heller, en sak i taget bara. Hon svarade bra och var lika positiv som vanligt.
   
  Tvättade benskydden inför tävlingshelgen, och hoppas de hinner torka. Fodret har ju en tendens att vara svårtorkat... Gjorde inte i ordning så mycket mer tävlingsfix, mer än att jag borstade igenom Aleccis svans igår och underhöll den med ny spray idag, då oddsen att få tävla imorgon inte är särskilt höga.
   
  Åkte in och lagade mat (kors i taket - mjölkkokta makaroner, så himla gott! Och bränd falukorv, haha, frågan är om det var falukorv eller snarare en variant av blodpudding när jag var klar, kras, kras), uppdaterade TDB igen och WOHO! De har tagit in samtliga reserver så vi kom med! Hallelujah, typ. Nu är jag såklart extra glad att jag red henne som om vi skulle tävla imorgon, fast att oddsen var emot oss.
   
  Tre dagars tävling innebär att jag behöver ragga tag i tre pers som kan följa med. Förresten, kul att jag startar allra, allra först på lördag klockan 08. Haha, aja, det blir lite mer sömn både imorgon (vet dock inte hur mycket då jag kör natten) och på söndag. Vi kommer alltså starta 110+120+110+120+120 cm. Bra, eller dumt, det är frågan. Vi kör i alla fall ett stenhårt race och därefter funderar jag hur vi går vidare med val av klasser resten av våren, tillsammans med Lasses förslag givetvis, om han har invändningar.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.