• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jobb och stall

  Hela helgen kommer se likadan ut; det är jobb från morgon till eftermiddag och därefter häst från eftermiddag till kväll, sedan ett tappert försök att sova i tid. Att det ska vara så svårt ändå? Svårare på helgen, dessutom. Men jag har faktiskt blivit bättre på det med tiden, även om återfall dyker upp emellanåt.
   
  Aleccis går såklart hela helgen. Vädret ser ut att bli bättre än de senaste dagarna, men jag vågar inte hoppas på något annat än att rulla runt i byn, tråkigt nog. Trevligt för hästkroppen med raka spår dock, så visst finns det fördelar. Jag har inga större planer för ridningen, utan tar det dag för dag som vi känner för. En rätt tråkig helg sett till träning, men de ingår ju de också.
   
  Latoya går två av tre dagar tänker jag, och jag sprang på en bild på när jag satte upp studs och serier med mina vattendunkar och pinnar. Blev lite sugen på någon sådan variant för att desperat lyckas få några språng denna vecka, när jag inte hinner åka iväg med henne. Men vi får se. Jag har blivit väldigt bekväm av mig på senare dar. Skogshindren däremot behöver nog rastas annars. Så vi kan ju lika gärna introducera dem. Jao, hoppning av någon form är väl min lilla, smått drömmande, plan. I verkligheten är den inte helt spikad än. Den andra dagen går hon garanterat i byn - vänja, vänja, vänja.
   
  Pärlhästen gör det hon är bäst på; äta mat. Önskar så att jag hade mer tid (och energi) till pyssel och uppmärksamhet, men jag är verkligen den sista i världen som gillar att pyssla; oavsett vad det gäller. Det är tråkigt och händer inget - jag vill ha action! Dessutom är jag helt slut i vanliga fall av att köra dag-helg, så jag lär väl inte vara piggare efter denna helg. Är dock väldigt, väldigt sugen på att slänga på westernsadeln och ge oss ut och bara åka häst a la låtsas-western någon dag, för det är mysigt det! Det skulle vi båda må bra av. Kvalitetstid <3
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.