• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hov-tankar

  Efter nattens arbete så väntade hovslagartid med Latoya; denna gång framhovarna. Det gick bra och det är så skönt att hon nu är perfekt i fötterna. Hon var inte nyskodd (fram, oskodd bak) när hon kom utan hade gått ett tag med sina skor, så det var dags. Förra veckan togs Aleccis och Latoyas bakhovar, och om två veckor är det Pärlas tur. Gött att ha tre hästar och alla är i otakt för hovslagaren, haha. Nope. Nästa gång tas i alla fall Aleccis och Latoya i samma intervaller och gissningsvis blir detta Pärlas sista skoning, tror jag. Därefter går Pärla barfota och hur tragiskt och ledsamt det än är så kommer vi tyvärr ta våra första steg på början av slutet. Några avlivningstankar finns verkligen inte med i världsbilden, men det är fysik att man åldras när man ställs av. Så, så är det med det. Jag tänker inte hålla igång henne längre, och kommer så småningom se henne förfalla. När livsvillkoren av någon anledning försämras, så tas beslutet - inte innan dess. Det kan alltså vara om ett, tre, fem, eller tio år.
  Jag saknar oss.


  Kommentarer
  Jag

  Åh<3

  2016-04-21 @ 23:24:42


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.