• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hoppträning med Aleccis

  Vi red fram, hoppade fram över ett räcke. Första i knähöjd och därefter successivt högre. Jag red som vanligt bara. När det låg på ca 110 cm så stannade hon. Två gånger... Lasse sa direkt att hon har fått en knäpp på självförtroendet (skönt med den bekräftelsen direkt). Jag stöttade bättre och då hoppade hon.
   
  Hoppade några andra hinder och det gjorde hon bra. Hoppade lite fler hinder - det gjorde hon också bra. Jag red även vettigt <- SKÖNT. Satte sedan ihop till en bana, och hoppade den. Hon var jättefin faktiskt! Kändes helt suveränt, precis "som vanligt". Alltså sådär bra som det gjorde innan. Och jag är nöjd med min ridning. Även om banan var förhållandevis låg (jämfört med vad vi tränat tidigare) så gjorde det liksom ingenting, utan det kändes riktigt bra och jag var så nöjd med henne. Vi hoppade inte mer än så just för att börja om och bygga självförtroende i henne (oss) igen.
   
  En väldigt kort summering, men det var inte mer än så. Jag är verkligen så nöjd med det vi fick fram och det kändes alldeles lagom. Lagom då hon gått både i söndags (P&Jn) och ska gå i Eksjö i helgen, och lagom för att vi nu bara ska ha bra känsla med oss. Hon var så fiin! Åh, jag hade börjat gråta, haha. Älskade häst <3 Jag ska göra mitt allra bästa i helgen för att inte sumpa något, jag lovar.
   
  Finns inget dokumenterat här, tyvärr.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.