• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hoppning med Aleccis

  När man har hundra saker att göra, eller nja, inte riktigt men man har planer för dagen och ändå vill man få med allt inkl de superviktiga, obligatoriska stalltimmarna. Det är bara att ställa klockan, precis som 99% av alla andra som har hästar/djur.
   
  Det var uppehåll, skönt tänkte jag, satte mig i bilen, plockade upp Ebba - och sen börjar det vräka ner. Kopplade släpet, hämtade hästarna; vrääääker ner. Typ så man undrar om det verkligen är en bra idé att åka och hoppa, haha. Men sedan hade vi sådan fantastisk tur att det inte regnade mer. Visst, regn och fukt i luften, lite dugg på sin höjd men vi blev inte direkt blöta. Alltså, lycka!
   
  Lyckan blev dock bara större när mina underbara häst gick som en jävla klocka idag! Helt "ren på hinder", pigg och superglad, taggad, och fullt ös framåt. Råkade lägga henne nära ett par gånger (litar ju inte alls på mitt öga pga omständigheterna), men hon kändes HELT FANTASTISK. Bad Ebba lägga hindren på runt metern efter att vi hoppat fram ännu lägre, förutom det gröna för det ville jag ha på typ 110 för att provocera min skalle lite. Det var ju det hon stannade på på träningen sist. Men det var inga som helst tveksamheter eller andra konstigheter. Bara bjudning och glädje.
   
  Lite cred tänker jag dock ge mig själv också, för jag höll min plan; från galopp till sits och framför allt stöd - och då satt det. Fy fan så glad och nöjd jag är idag. Bästa, bästa hästen <3 Idag var vi ett team igen!

   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.