• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Heja Lillis!

  Idag gör Lillis sin lokala dressyrdebut med nya ryttaren! Egentligen skulle deras riktiga debut vara nästa vecka, men han fick rycka in i div III-laget. Så roligt! Jag håller mina tummar och tår för att han ska göra sitt absolut bästa (men så är han ju väldigt jämn och trevlig - samtidigt som han dock är en tittig ungponny, så vad som helst kan ju hända). Hoppas nu det går super!
   
  En rolig detalj är att jag kollade igenom mitt Instagram-flöde igår och började sakna min lille svarta ponny <3 Såg då att vi den 11/4 förra året, dvs imorgon fast för ett år sedan, gjorde vår lokala debut i hoppning över LD/70-cm's hinder. Felfri runda satte han dessutom. Så nu nästan exakt ett år senare gör han sin debut i dressyr. Så roligt! Snart är han minsann fullfjädrad dressyrponny med hela framtiden för sig. Jag är så glad för hans skull! Han är ju dressyrponny ut i vartenda hårstrå, och därför är det så himla roligt att han äntligen får visa sin talang. Bästa Lillisen <3
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.