• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hej hej hej hej hej, hemskt mycket hej

  Tisdag sist jag öppnade min topphemliga dagbok. Och så var det torsdag. Nej, den är inte så jävla topphemlig, även om vissa verkligen tror (eller typ försöker) att den är det. Min lilla träningskompis. Den där ponnymamman som jag aldrig fick. De där ponnysyskonen med varsin tjock b-ponny med varsitt mål att ta sig till OS. Jag fick aldrig några sådana heller. Någon måste man ju älta sin skit med, och någon måste ju lyssna på allt skryt. Det är här han kommer in, min lilla bloggkompis.
   
  Jag mår bättre. Tjock i näsan. Förstår inte riktigt logiken för täppt är det, men jag är inte supersnorig som man ju då kan tänka sig att det borde vara. Helt plötsligt ser jag nässprayreklamen framför mig och hur sprayen öppnar upp de heliga gångarna i näsan som då uppenbarligen även är svullna. Well, så kan det kanske vara.
   
  Sedan sist har det faktiskt hänt lite grejer, så jag har information att uppdatera om. Men eftersom jag ska iväg hela morgondagen är det bättre att potionera ut skiten istället för att dra allt nu. Första delen är dock lika bra att börja med.
   
  Direkt efter jobbet igår så drog jag till Kalmar för att se föreställingen med Nour El Refai. En komisk depression. Wow, så bra den kvinnan är! Över förväntan! Hon är inte bara ett proffs på det hon gör, utan det var även väldigt djupt och gripande mellan skratten. Så nyttigt. Och så viktigt. Mycket viktiga saker som jag är övertygad om att vi alla i publiken kunde relatera till eller kan stoppa in för framtida inputs i våra liv. Heja Nour!
   
  Direkt när det var slut åkte jag raka vägen till stallet, fyllde på vatten och åkte sedan in till sängen. Jag hade ju en ny arbetsdag framför mig. Inte optimalt på något vis, men vill man gå på föreställningar och leka kulturtant (eller nåt haha) så får man fan pussla så gott det går.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.