• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Första filmerna!

  Åh, jag fick de första filmerna skickade till mig igår! Ja, alltså på nya hästen. Jag har ju bara sett en annonsbild och två bilder i ett mail. Men nu fick jag se film från longering över hinder och även när hon blir riden. Och jag blev inte besviken. Jag är försiktigt med att förvänta mig saker och ting, men jag är samtidigt övertygad om att det inte är så noga hur det känns vid "första ögonkastet" då man växer ihop och både häst och ryttare vänjer sig och anpassar sig efter varandra, även om det är min uppgift att göra det, så är ju båda individer.
   
  Men ändå är det skönt att jag inte kände "oj" typ som med den förra jag såg. Fast... "oj" kan jag ju fortfarande känna, när hon lastas ur hemma sen. Hon såg så liten ut, haha. Lilla plutten :D
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.