• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Eksjö-status

  Jag (och min älskade, fantastiska häst) har kommit med söndagens nationella 120-klass på Eksjös tävlingar. Hua, jag känner mig lite höjdrädd men ser med skräckblandad förtjusning fram emot trekombination. För ja, jag vill fan att det ska vara med en trekombination. På söndagen var/är det bara tänkt att vi ska starta en klass, oavsett om vi skulle lyckas komma med i resten av de klasserna som jag önskar.
   
  110 och 120 både på fredagen och lördagen är ju planen. TDB säger att vi har reservplatsnummer 4-10, lite olika. Jag är försiktigt optimistisk men håller tummarna stenhårt att vi kommer med. Gör vi inte det, så starter vi helt enkelt en nationell 120 på söndagen och nöjer oss med det. Fälttävlansstarten, som var plan b, skjuter vi fram.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.