• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Eksjö-status och lastträning

  I skrivande stund är Eksjö-statusen reservplats 2-6-1-3. Detta innebär att jag är säker på att jag kommer komma med i fredagens 110 och lördagens både 110 och 120, men jag är lite osäker på 120in på fredagen då den går himla trögt. Men skönt ändå att det blir tävling alla dagar som jag har planerat, sedan om det inte blir exakt alla klasser... Äsch, det är inte hela världen.
   
  Imorgon tänkte jag hoppa lite med Aleccis (planen är att rida bra så jag slutar misstro oss och inbillar mig att vi suger och att vi har cancer, hiv, aids, endometrios och massa andra kroniska sjukdomar). Därefter ska jag lastträna Latoya för första gången (hos mig. Vet ju ingenting om tidigare resevanor, mer än att hon åkte b-kortsbil till mig) och se hur hon reagerar. Hon kommer inte åka, men jag planerar att stänga in henne, om hon känns okej med det.
   
  Därefter ska jag, om jag orkar (ehehe, latmask) så borde jag byta däck på både bilen och transporten.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.