• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dressyr och BFF

  Jag försökte dressyra med Aleccis idag, och Pärla kände för att hänga med så Latoya fick prova att vara ensam för första gången (hos mig iaf). Hon ropade lite, sprang lite men sedan hörde jag inte av henne mer. (Olycka? Rymt? Betar? Vem vet.) Vi red iaf iväg och red ett helt okej pass. Gud vad skönt det kändes! Det behövde vi.
   
  När vi kom tillbaka så fanns det ingen Latoya där, haha. Hon gnäggade inte, kom inte och tja, jag följde med Aleccis upp när hon gick upp till hagen, för att jag undrade var Latoya var och hur hon skulle reagera. När de såg varandra så gnäggade de och satte av i galopp tills de sågs, luktade på varandra, kliade lite och gick och käkade ur balen. Japp, det luktar BFF's här. Bruna friends forever? Haha, aja, bra förvisso, men Pärla är lite utanför. Men det skärper väl till sig med tiden.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.