• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dressyr idag

  När man har noll förväntningar på dagens dressyrpass efter gårdagens galopp-galopp-galopp. Och så visar det sig att hästen minsanna visst kommer ihåg hur man leker dressyrhäst(-ish) och går över föräntan! Lycka!
   
  Är svinigt trött och det var en blandning av börda och lockande att ta sig ut och rida. Men så var hon riktigt fin med tanke på ja, det var ju inte igår vi dressyrade sist om man säger så (skämt-passet i dressyrsadeln i byn gills verkligen inte, haha). Nej, det kändes himla bra måste jag säga. Jag tänkte mycket på att använda yttertygeln till det den ska användas till och försökte komma ihåg att hålla om henne. Ser fram emot att fortsätta med ytterligare ett liknande pass imorgon.
   
  Det är en fröjd att se henne i hagen med. Hon är ruskigt fin i kroppen nu alltså. *hjärtanögon*
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.