• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bästa, bästa A <3

  "Men vad säger magkänslan då? Mer än mat, haha, eller känner du mer än mat?" HAHAHAHAH, (fritt citerat) det är någon här som lärt känna mig rätt bra, hahahaha. Älskar! <3
   
  Vad min magkänsla säger mig, angående Aleccis - är faktiskt inget fel. Det är ingen garanti på att det är varken rätt eller fel, men hon är fantastisk att rida just nu. Finast både från ryggen och för ögat än vad hon någonsin varit hos mig (vet ju inget om det tidigare livet). Hon är musklad, pigg, framåt, och balansen blir bättre och bättre, även styrkan i form av att hon bär sin kropp på ett annat sätt. Hon är verkligen helt fantastisk att rida. Jag har nu spikat ordning på hur jag tänker gå till väga med henne, men det tar vi längs vägen.
   
  Idag red vi ett mysigt, slappt pass a la jogg i byn, barbacka. Hon var tamejfan GUD själv. Så underbar. Perfektion. Det där är verkligen hästen från mina drömmar, tankar och öh, alla lektioner i skolan ;) Jag har aldrig suttit på henne när hon varit så fin tidigare. Alltså barbackaturerna brukar alltid sluta på samma vis, hahahaha, men inte idag. Hon var 10 av 10. Och jag älskar varje hårstrå på hennes kropp. Wow, min underbara, fantastiska häst.
   
   
  Ida med Pärla och de hängde också med. Jag älskar alla mina hästar, och Pärla är så fin att titta på. Sug i blicken och är fräsch i både kropp och knopp. Jag blir så glad av att se henne (dem). Pärla älskar sina rundor. De är ju inte lika vanliga nu när jag inte orkar/hinner rida henne längre.
   
  Latoya skulle ridas, men pga fysiska problem i min kropp efter hennes ryck, så rider jag henne imorgon istället. JAg måste vila min kropp... Har seriöst ridit henne åtta gånger eller något och mina axlar har ballat ur helt och hållet :( Har svinont och kan knappt lyfta något alls. Fick nätt och jämt in jobbväskan i hytten i morse. Så jag vågar inte fresta dem, och måste köpa någon form av "grästygel" eller liknande, för att avlasta mina axlar. Jag kan inte offra min fysiska hälsa, men samtidigt vilar hon sig inte framåt i livet. Troligtvis behöver det bara "ta emot" några gånger (jag blir ju medryckt när hon rycker...) så lär hon sig snart att inte rycka. Nu måste jag bara ta tag i detta direkt, för det kan bli allvarliga konsekvenser annars. Men visst känns det surt! Snacka om känsliga axlar. (Som yrkeschaufför belastas redan axlarna hårt, så uppenbarligen behövdes det inte mer än såhär för att göra dem illa.)


  Kommentarer
  Emma

  Jag anmäler mig frivillig för lite axelryck!

  2016-04-25 @ 22:47:33 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/
  Anonym

  *apa som håller för ögonen* hehehe <33

  2016-04-26 @ 08:21:06


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.