• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Asfaltspromenad

  Jag tog en promenad igår. I sakta mak, helt planlöst. Men på asfalt. Fy fan vad mina knän inte tycker om det, och inte heller ryggen som jag fick ont i när jag kom tillbaka. Jag haltade fram redan efter en kort stund, men tänkte att det var skitsamma för jag tog en väldigt lugn promenad. Fokus på att bara mysa, inte för att krysta ut ren motion. I öronen hade jag podcast. Jag blev så glad när jag sökte på min favorit-coach i appen och det dök upp avsnitt! Kjell Enhager, mätbara drömmar, fantasi och resan dit. Jag älskar det! Mental träning eller bara rena tankar om både sitt liv och satsningar/mål i livet, karriären eller inom någon sport. Så enkelt, men samtidigt så svårt.
   
  I 50 minuter lunkade jag fram. Så fantastisk skönt ändå, trots lätta protester från framför allt vänster knä. Usch vad trött jag är på min kropp rent fysiskt just nu förresten. Mitt magknip (sedan tisdags fm när jag vaknade) är fortfarande ihållande. Jag hade ett hemskt arbetspass på 12 timmar den natten till onsdagen med kraftiga magsmärtor. De lediga dagarna har gått lite lättare även om det varit fortsatt jobbigt. Nu väntar tre pass igen och jag är lite bedrövad över min fysik. Det är inte muskulärt (sträckning/träningsvärk), det är inte mensvärk, skitnödig eller hunger - vad kan det finnas mer? Blir värre efter att jag har ätit, men blir inte bättre av att gå hungrig. Fuck you, magen. Och knäna. Inte så mycket till mentalt fokus mot OS-mål där inte, haha.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.