• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ny livsstil

  I tisdags vilade alla hästar, och därför passade jag på att besöka gymmet. Jag gick runt där som den nybörjare jag är och använde de grejerna som var till för framför allt bål och rygg - då det är här jag behöver stärka mig. Dessutom är ju målet att bli en bättre ryttare, och då är det bål-/ryggmuskulaturerna som behöver stärkas. Jag gjorde även lite övningar på en pilatesboll och lite arm- och benstyrka också.
   
  Igår hade jag träningsvärk och var såå jävla stel! Tänkte därför sticka bort och simma på kvällen, men efter alla andra punkter på dagordningen så hann jag aldrig. Därför gick jag idag upp strax efter 06 och åkte och simmade nu på morgonen. Dessutom har jag och en kompis startat "30 Days challenge" - en med situps och en med plankan. Nu jävlar!
   
  Natten till igår var jag sen på jobbet, så var inte i säng förrän 04.30. Upp fyra och en halv timme senare för att åka ut och rida L, därefter galoppera Lillis en sväng i byn, sedan kom hovslagaren och putsade upp Aleccis fossingar. Därefter åkte hon, Aleccis alltså höhö, och jag på dressyrträning. När vi kom hem bytte jag batteri i bilarna så jag kunde åka ut så vi kunde få bukt på oljeläckaget. Det är ju svårt att se var det kom ifrån, men förhoppningsvis är det tätt nu. Sedan var klockan 20.00 och dags att laga mat. (SVINHUNGRIG.) Var rätt trött efter det och sedan var det dags att sova.
   
  Min dag i dag ser ut som följer; först simningen med magövningarna, som sagt, nu ska jag slänga i mig en banan och snart åka för att rida L igen. Därefter går Aleccis och Lillis. Sedan ska jag tvätta kärleksbilen och handla lite inför dagens ost- och skinkpaj med sallad jag tänkte göra. Därefter ska jag hålla i en träning.
   
  I morgon påbörjar jag min arbetshelg. Som vanligt lär jag inte hinna så mycket mer än att rida och jobba, men jag ska även se till att göra min "challenge" så den inte rinner ut i sanden. (Lätt hänt, haha!) En annan viktigt detalj jag måste prioritera är matlagningen. Jag har lagat mat hela veckan än så länge - det tar sig!
   
  Pusskalas i tisdags <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.