• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hurtig och hoppträning

  Jag är hurtig som fan nu för tiden. Utöver 30 Days challenge så fortsätter jag med gymmandet och simmandet. Sprang i tjugo minuter som uppvärmning och använde samma bål- och ryggmaskiner som sist, plus div annat. I tisdags simmade jag en timme i ett sträck på morgonen innan frukost. Dessvärre kände jag av knät då, och jag hade tänkt gymma igen på onsdagen men jag var så omotiverad och framför allt rädd. Jävla knä. Det skrämmer mig - jag vill ju hålla! Så jag höll igång en halvtimme på crosstrainern jag köpte för ett bra tag sedan man bara använt då och då i omgångar.
   
  Tisdagens hoppträning var inte vår bästa. Det började ganska bra. Lite svårt att trava in i kombaintionen - travbom, litet räcke, ett galoppsprång, oxer. Hon vill gärna komma i galopp, men jag lärde mig hur jag kunde hålla henne i trav i slutet. Sprången över oxern var bra och jag hade bra sits i samtliga språng och var upprätt i landingen. En gång sprakade hon bakut som fan efteråt med vriden rygg så hon var i luften skitlänge och vred och vände på sig. Andra gången sen så la hon av ett bocksprång efteråt, haha. Då kändes hon så himla nöjd med sig själv, så hon kunde väl inte riktigt låta bli ;) Vi byggde på en bana sedan, och första gången kändes hon jämn och fin. Dessvärre så försvann det sedan och det blev av och på resten av träningen. Var svårt att hålla en bra rytm.
   
  Efteråt stod vi och pratade lite och ja, jag har ju lite av en grej att jag gillar att spela dum ibland, haha, typ som på Maxi en gång;
  Jag: Vi skulle bo i Tyskland... :]
  Min sambo: ? o.O
  Jag: ... då har man ju semester från typ april till september. Då är de ju här! :D
  Min sambo: Men det fattar du väl att alla inte har det så? :O

  HAHA, alltså, jag veet! Och det är ju det som är kul. Spela på lite och dumma sig, höhö.
   
  Så jag försökte driva lite, men det gick inte alls hem HAHA. Fan, Lasse ville typ skjuta mig kändes det som. Totalflopp, höhöhö. Så nu vet jag det. Träningarna är på blodigt allvar och man ska inte försöka skämta/spela extra dum när det diskuteras t ex sådant livsviktigt som typ säkerhet. ;)
   


  Kommentarer
  Anonym

  Vadå säkerhet?

  /du vet vem jag är!

  Svar: HAHA, eller hur! xD Det gäller att prioritera; dvs säkerhet kommer sist ;)
  vinna.blogg.se

  2015-09-11 @ 20:37:11


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.